“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

View Gallery
29 Photos
“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

“Thesari i rrallë” i familjes Beckham në qendër të vëmendjes

Ajo është padyshim drita e syve e familjes Beckham. Si gjithmonë në qendër të vëmendjes të gjithë familjes, Harper Backham është nisur së bashku me të atin për të parë vëllezërit e saj tek garojnë me patina dhe skateboards. Pasardhësja 5-vjeçare, mamaja e së cilës është stilisja e njohur Victoria Beckham, ngjan si një Rapunzel e vërtetë veshur me një fustan blu me flokët e saj biondë dhe të gjatë.

 

Familja është mbledhur bashkë këtë pasdite për të parë djemtë teksa garojnë. Vëllezërit që e duan shumë të Harper-in e vogël nuk ngurojnë ta argëtojnë atë duke i treguar disa nga lëvizjet e tyre më të mirë me patina. Ata publikojnë shpesh foto me “të përkëdhelurën” e familjes edhe në rrjetet sociale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.