16 foto të rralla të Audrey Hepburn

View Gallery
16 Photos
16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

16 foto të rralla të Audrey Hepburn

Audrey Kathleen Ruston ( emri i së cilës do të ndryshonte më vonë gjatë luftës) lindi në 4 maj të vitit 1929 në Bruksel. Babai i saj ishte bankier ndërsa e ëma një baroneshë holandeze. Ajo frekuentoi shkollën e kërcimit duke ëndërruar të bëhej si ajo kërcimtarja e madhe që i korrespondon emri Margot Fonteyn. Në vitet e luftës ajo vuajti deri edhe urinë, madje thuhet se fakti që ishte kaq e dobët dhe elastike, vinte ngaqë i ishte dashur të kalojë këto kohë të vështirë (sipas një legjende thuhet se ajo dhe familja e saj për një periudhë kohe ushqeheshin me bulbat e tulipanëve).

Personi i parë që e vuri re ishte shkrimtarja e saj, Colette, një monument i kulturës së viteve Nenteqind., gjatë pushimeve në Montecarlo, dhe e mendoi menjëherë si protagonisten e komedisë së saj teatrale “Gigi”, bazuar në një roman. Në vazhdim në moshën 22-vjeçare, në kulmin e karrierës ajo merr rolin e priniceshës në filmin “Pushime Romane” të William Wyeler, me të cilin fitoi edhe një Oscar si aktorja më e mirë protagoniste.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.