Granit Xhaka në çaste intime: Ja “hipën” të dashurës

View Gallery
6 Photos
Granit Xhaka në çaste intime: Ja “hipën” të dashurës

Granit Xhaka në çaste intime: Ja “hipën” të dashurës

Granit Xhaka në çaste intime: Ja “hipën” të dashurës

Granit Xhaka në çaste intime: Ja “hipën” të dashurës

Granit Xhaka në çaste intime: Ja “hipën” të dashurës

Granit Xhaka në çaste intime: Ja “hipën” të dashurës

Granit Xhaka duket se po kalon një moment magjik, si në karrierën e tij si futbollist por edhe në jetën private. Ai është fotografuar teksa e mbante në shpinë partnera e tij, Leonita. Çifti duket më i dashuruar se kurrë dhe postojnë shpesh foto nga përditshmëria e tyre. Përsa i përket futbollit, Graniti ka shkëlqyer këto javët e fundit me Arsenalin ku ka shënuar edhe dy supergola, një në kampionat dhe një Ligën e Kampionëve.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.