Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

View Gallery
33 Photos
Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Momentet më të ëmbla të çiftit Obama në foto, dhe një dedikim special për Michelle

Në nder të përvjetorit të 24 të martesës, ne hodhëm vështrimin pak në kohë për të zbuluar momentet më të ëmbla të çiftit ndër vite, që ndryshe nga shumë të tjerë është gjithmonë me këmbë në tokë. Nga fushata elektorale e deri në fund të rrugëtimit në Shtëpinë e bardhë. Janë përzgjedhur disa nga fotot më të këndshme që mund t’i shikoni në galerinë e mësipërme.

Lideri që promovon paqen në botë, “hajduti i zemrave” ka bërë një dedikim special për Zonjën e Parë.

Ai këtë të hënë publikoi një foto, të tijën me  Michelle Obama në nder të përvjetorit të 24 të martesës.

Presidenti e shoqëroi me mbishkrimin: “ Krah për krahë për 24 vjet. Dhe do të ketë shumë të tjerë. Gëzuar përvjetorin!”No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.