Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

View Gallery
9 Photos
Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Tendencë: Të kundërtat, tërhiqen

Gri dhe kombinim bardhë e zi? A nuk mendoni se është e mërzitshme? Guxoni dhe bëni bashkë dy ngjyra që duket sikur nuk kombinohen. Nuk është një shkatërrim por një tendencë e vjeshtës.

Pasarelat e vjeshtë-dimrit 2016 na tregojnë se kombinimet njëngjyrëshe nuk bëjnë për këtë sezon. Ngjyrat që thërrasin, si e kuqja e ndezur ose portokallia mund të kombinohen fare mirë me bordonë e zbehtë dhe me blunë e errët. Të kundërtat tërheqin njëra-tjetrën.

Në foto mund të shihni edhe kombinimin e blusë së fëmijëve me rozën e lehtë dhe të lejlasë me ngjyrën e kuqerremë. Po kështu blunë e lehtë me të gjelbërtën e bredhit, pjeprin me blunë elektrike, të kuqen me bordonë, ngjyrë ulliri me kaki dhe rozë me të verdhë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.