Charlotte, foshnja princeshë plot stil

View Gallery
21 Photos
kate1
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate1

kate2
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate2

kate3
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate3

kate4
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate4

kate5
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate5

Charlotte, foshnja princeshë plot stil

kate7
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate7

kate8
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate8

kate9
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate9

kate10
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate10

kate11
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate11

kate12
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate12

kate20
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate20

kate23
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate23

kate24
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate24

kate0090
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate0090

Charlotte, foshnja princeshë plot stil

Charlotte, foshnja princeshë plot stil

kate987
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate987

kate4666
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate4666

kate9888
Charlotte, foshnja princeshë plot stil
kate9888

Me një mama të tillë, edhe me një gjyshe si ajo e saja ( bëhet fjalë për gjyshen nga e ëma që tani nuk jeton më) nuk mund të ndodhte ndryshe. Vogëlushja princeshë Charlotte Elizabeth Diana, fëmija i dytë i William dhe Kate, i ka idetë e qarta qysh tani. Të paktën përsa i përket fustaneve dhe këpucëve. Në daljet publike që ka bërë gjer më tani, foshnja mbretërore ka qenë e përsosur, pasi u është kushtuar vëmendje edhe detajeve më të vogla.

Me sa duket mami Kate i ka përcjellë princeshës së vogël dëshirën për të vlerësuar disa detaje femërore në lidhje me dukjen e jashtme, qysh tani.

Rregullat e Kate Middelton , për tu dukur perfekte

Për shembull, të koordinosh këpucët me karficën e pamungueshme për flokët gjithmonë të rregullta. Ose detajet e vogla plot fantazi të luleve të vendosura në veshje. Ose, ngjyrat dhe nuancat superchic shoqëruar nga një xhaketë elegante, së cilës i i mbërthehet vetëm pulla e parë. Pantallona? Kurrsesi! Nuk i përshtaten një princeshe.

Në rast se dielli duket qysh në të dalë, atëherë mund të themi se brezi i ardhshëm i shtëpisë Windsor, do të jetë një brez me ikona të vërteta mode.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.