Ja se ku kanë jetuar Brad dhe Angelina kur ishin fëmijë

View Gallery
3 Photos
Ja se ku kanë jetuar Brad dhe Angelina kur ishin fëmijë
Shtëpia e fëmijërisë së Angelina Jolie-s

Ja se ku kanë jetuar Brad dhe Angelina kur ishin fëmijë
Shtëpia ku kanë jetuar Brad dhe Angelina së bashku

Ja se ku kanë jetuar Brad dhe Angelina kur ishin fëmijë
Shtëpia e fëmijërisë së Brad Pitt-it

 

Ndërsa kohët e fundit po flitet për pasuritë e patundshme që Brad dhe Angelina duhet të ndajnë për shkak të divorcit në proces, në galerinë e mësipërme ju sjellim disa nga fotot e vilës ku Brad ka kaluar fëmijërinë e tij. Shtëpia ku është rritur aktori gjendet në Springfield, në Missouri.

Sipas fjalëve të fundit, pas ndarjes së çiftit, thuhet se Angelina ka shkuar të jetojë me fëmijët në një shtëpi me qera që kushton 95 milion dollarë në muaj dhe që përbëhet nga 5 dhoma gjumi.

Ndërsa shtëpia e fëmijërisë së Angelinës është shitur vitin e shkuar për një vlerë prej 2 milion dollarësh. Gjendet në Snedens Landing  pak milje larg nga New York-u, e cila ishte blerë nga mamaja e saj menjëherë pas ndarjes nga aktori Jon Voight në vitin 1980.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.