“Kloni” i Rita Orës që po “çmend” rrjetet sociale!

View Gallery
6 Photos
“Kloni” i Rita Orës që po “çmend” rrjetet sociale!

“Kloni” i Rita Orës që po “çmend” rrjetet sociale!

“Kloni” i Rita Orës që po “çmend” rrjetet sociale!

“Kloni” i Rita Orës që po “çmend” rrjetet sociale!

“Kloni” i Rita Orës që po “çmend” rrjetet sociale!

“Kloni” i Rita Orës që po “çmend” rrjetet sociale!

Ajo quhet Jasmine Sanders dhe është një modele e njohur gjermane. 25-vjeçarja ka forma fantastike trupore, por nuk është vetëm ky shkaku përse është në qendër të vëmendjes. Ajo ka një ngjashmëri të çuditshme me këngëtaren me origjinë shqiptare Rita Ora. Madje një prej mediave më të njohura britanik, Daily Star, kishte bërë një shkrim ku thoshte “Sanders, Rita Ora me të pasme më seksi”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.