Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë

View Gallery
8 Photos
Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë

Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë

Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë
kim30

Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë
kim32

Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë
kim34

Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë
kim99

Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë

Pas grabitjes me armë, Kim Kardashian shfaqet për herë të parë
kim3839

Kim Kardashian u kthye në New York të hënën në pastide pasi u shënjestrua dhe u grabit në Paris. Ajo ka qëndruar se bashku me Kanye West dhe fëmijët e saj në New York në një shtëpi private ku ata po kalojnë këtë vjeshtë, ku kanë pasur vizita dhe nga miq të tyre. Ajo nuk është larguar nga apartamenti deri mëngjesin e ditës së sotme. Kardashian është fotografuar teksa mban në krahë vajzën e saj North West, e veshur me një bluzë sportive të një mase tw madhe, kapele bejsbolli dhe xhinse gri.

Burime të afërta me çiftin konfirmojnë se familja po udhëton për në Los Angeles. Ata kanë bërë një rrugëtim të gjatë sot, mirëpo sipas burimeve kanë marrë masa të rrepta sigurie.

West u pa të dilte nga shtëpia ndërsa mbante në krahë Saint-in. “Page Six” raportoi se ata u drejtuan drejt Aeroportit Teterboro në New Jersey, ku morën një avion privat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.