Pas kësaj, askush nuk do t’ia harrojë emrin Lori Hoxhës!

View Gallery
7 Photos
Pas kësaj, askush nuk do t’ia harrojë emrin Lori Hoxhës!

Pas kësaj, askush nuk do t’ia harrojë emrin Lori Hoxhës!

Pas kësaj, askush nuk do t’ia harrojë emrin Lori Hoxhës!

Pas kësaj, askush nuk do t’ia harrojë emrin Lori Hoxhës!

Pas kësaj, askush nuk do t’ia harrojë emrin Lori Hoxhës!

Pas kësaj, askush nuk do t’ia harrojë emrin Lori Hoxhës!

Pas kësaj, askush nuk do t’ia harrojë emrin Lori Hoxhës!

Lori Hoxha di se si të tërheqë vëmendjen mediatike dhe mjafton një veprim i thjeshtë që ajo të kthehet menjëherë në lajm. Së fundmi trashëgimtarja e Top Channel ka postuar një foto ku shihet të ketë shkruajtur emrin e saj në pjesën e pasme të xhupit. Lori shihet me një xhaketë xhins shumë fine ku shkruhet “Lor Lor”. “Në rast se e harroni”, ka shkruajtur ajo krah fotos.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.