Urimi i ngrohtë i Bojken Lakos për të dashurën këngëtare dhe një “premtim”

View Gallery
5 Photos
Urimi i ngrohtë i Bojken Lakos për të dashurën këngëtare dhe një “premtim”

Urimi i ngrohtë i Bojken Lakos për të dashurën këngëtare dhe një “premtim”

Urimi i ngrohtë i Bojken Lakos për të dashurën këngëtare dhe një “premtim”

Urimi i ngrohtë i Bojken Lakos për të dashurën këngëtare dhe një “premtim”

Urimi i ngrohtë i Bojken Lakos për të dashurën këngëtare dhe një “premtim”

Bojken Lako ka zgjedhur të urojë publikisht të dashurën e tij me rastin e ditëlindjes. Ai i ka shkruajtur një mesazh shumë të ngrohtë në rrjetet sociale ku i bën dhe një “premtim”. “Gëzuar shpirt. Ky do të jetë viti yt, e di. Edhe 100 të tjerë e pafund lumturi sepse e meriton shumë. Gëzuar Sam”, shkruan Bojkeni Lako në një foto ku shfaqet me të dashurën e tij Semi Jaupaj.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.