3 sallata të shijshme me pasta

Sallatë me pasta nuk është një pjatë vetëm për verën. Gjatë vjeshtës mund të jetë një shoqëruese e mirë e vaktit tuaj. Mjafton të dini të bëni kombinimet e duhura. E dini që pastat shkojnë me fruta? Një nga sallatat e sugjeruar është ajo me pasta, mollë, rrush dhe arra.

Pastat dhe avokadoja janë bërë për njëra-tjetrën. Shtoni misër dhe fasule për një shije më unike.

Brokoli dhe proshutë të pjekura, një kombinim i shijshëm për pastat si një pjatë kryesore ose sallatë plotësuese në tryezën tuaj.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.