Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët

View Gallery
8 Photos
bre1
Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët
bre1

bre2
Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët
bre2

bre3
Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët
bre3

bre4
Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët
bre4

bre5
Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët
bre5

bre6
Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët
bre6

bre7
Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët
bre7

bre10
Për herë të parë pas divorcit, Brad Pitt takon fëmijët
bre10

Për herë të parë qysh prej fillimit të divorcit, të kërkuar nga Angelina Jolie. Takimi u bë në prezencën e një trapisti: “Kanë kaluar së bashku rreth gjysmë ore të mrekullueshme. Brad i do fëmijët e tij më shumë se çdo gjë tjetër në botë, do të bënte çdo gjë për të qëndruar me ta”

Brad Pitt ka takuar fëmijët e tij. Për herë të parë nga kërkesa për divorc, e bërë nga Angelina Jolie 19 shtatorin e shkuar(mban datën 15). “Brad ka kaluar me ta pak kohë dhe ka qenë e mrekullueshme”, është shprehur një burim i brendshëm për “People”.

Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Shiloh, 10,  Vivienne e Knox8, këto kohë jetojnë me mamanë, në një shtëpi me qera në dalje të Los Angeles. Ish-çifti ka bërë një marrëveshje që vlen deri në 20 tetor. Ndërsa FBI vazhdon ende hetimet rreth aktorit për “incidentin” e ndodhur 14 shtatorin e kaluar, kur gjatë një zënke me aktoren është përfshirë edhe djali i madh Maddox.

“Brad i adhuron fëmijët e tij më shumë seccdo gjë në botë”, ka shtuar burimi, “dhe kjo ka më shumë rëndësi se ccdo gjë tjetër. Ai ka thënë se do të bënte çdo gjë për të qëndruar me ta. Tani dhe gjithmonë”.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.