Sfidoni vjeshtën me dekolte

View Gallery
9 Photos
Sfidoni vjeshtën me dekolte

Sfidoni vjeshtën me dekolte

Sfidoni vjeshtën me dekolte

Sfidoni vjeshtën me dekolte

Sfidoni vjeshtën me dekolte

Sfidoni vjeshtën me dekolte

Sfidoni vjeshtën me dekolte

Sfidoni vjeshtën me dekolte

Sfidoni vjeshtën me dekolte

Vjeshta kërkon pak guxim. Sfidoni temperaturat e larta me një dekolte që nxit ngrohjen globale. Bluza, këmisha dhe xhaketa me dekolte të hapur. Me një krah zbuluar ose me të dyja, ky trend mundëson një look sa modern aq edhe elegant. Këtë tendencë e ka propozuar midis stilistëve të tjerë edhe Vera Wang ndërsa e kanë përqafuar Kim Kardashian, Rihanna dhe shumë blogere mode.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.