Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

View Gallery
10 Photos
Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

Nga filmat në realitet, si ndryshojnë figurat historike

E keni pyetur ndonjëherë veten kur keni parë në filma aktorë që luajnë rolin e figurave historike, se si ka qenë portreti i këtyre të fundit në realitet? Ndonjëherë edhe detaje të vogla mund të ndryshojnë tërësisht rëndësinë e një figure historike dhe rolin e tij në histori, madje këto detaje mund t’i kthejnë ata në persona tërësisht të ndryshëm.

Na duhet ta pranojmë se ndonjëherë regjisorët e kanë tepruar me ndryshimet që i janë bërë figurave të caktuara historike. Megjithatë, ka qenë edhe talenti i aktorëve që kanë luajtur këto role të rëndësishëm që u ka dhënë atyre një sukses të jashtëzakonshëm.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.