Rihanna tregon një të vërtetë për ish-ët e saj

Me siguri, Rihanna ka qenë duke menduar këto kohë për meshkujt që kanë kaluar në jetën e saj, drejtpërdrejt ose tangent. Mendojmë kështu nisur nga postimi i saj më i fundit në Instagram: “Asnjë nga ish-ët e mi nuk është i martuar ose në një marrëdhënie të lumtur, ndaj është me vend të thuash se problemi nuk kam qenë unë.”

Por a kanë të drejtë ata të mendojnë të njëjtën gjë për Rihanna-n, e cila nuk është as e martuar dhe as në një lidhje, të paktën të konfirmuar deri më tash?No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.