Argëtim dhe muzikë live, me VIP-at në “Padam”

View Gallery
6 Photos
Argëtim dhe muzikë live, me VIP-at në “Padam”

Argëtim dhe muzikë live, me VIP-at në “Padam”

Argëtim dhe muzikë live, me VIP-at në “Padam”

Argëtim dhe muzikë live, me VIP-at në “Padam”

Argëtim dhe muzikë live, me VIP-at në “Padam”

Argëtim dhe muzikë live, me VIP-at në “Padam”

Muzikë e mirë Live në një ambient klas dhe modern, Padam, ka hapur dyert për të prezantuar kreativitetin dhe gjallërinë e hapësirave të reja. Kanë qenë të ftuar figura të njohura nga të gjitha fushat, dhe  s’kishin se si të mungonin njerëzit e ekranit. Një panoramë sharmante që të bën të ndihesh si në qytetet e mëdha të Evropës. Një hapësirë perfekte argëtimi, që të fton ta vizitosh përsëri.

Nga eventi në “Padam Night Bar”, i kësaj të shtune, Bordo, ju sjell momente të këndshme me disa nga të ftuarit VIP të mbrëmjes.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.