Fotografohen Marina dhe Getoar duke shijuar jetën e natës

View Gallery
4 Photos
Fotografohen Marina dhe Getoar duke shijuar jetën e natës

Fotografohen Marina dhe Getoar duke shijuar jetën e natës

Fotografohen Marina dhe Getoar duke shijuar jetën e natës

Fotografohen Marina dhe Getoar duke shijuar jetën e natës

Ajo është një nga prezantueset shqiptare më të pëlqyera, ndërsa ai këngëtar nga Kosova jo më pak i njohur. Janë aktualisht ndër çiftet më të përfolura në Shqipëri dhe Kosovë. Ajo është një nga prezantueset më të njohura dhe fama e tij nuk është më e paktë. Janë fotografuar shpesh në praninë e njëri-tjetrit dhe tanimë s’ka më dyshime, ata janë bashkë dhe të lumtur. Tani ndihen më të bindur dhe nuk tregohen më diskret. Këtë të shtunë janë fotografuar në shoqërinë e njëri-tjetrit në “Padam” . Marina duket elegante si gjithmonë edhe e buzëqeshur, po ashtu edhe Getoari, ndoshta është efekti i dashurisë. Le të shpresojmë se për çiftin është kjo hera e duhur!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.