Fotot: Artistët i bën bashkë 55 vjetori i Festivalit të Këngës në RTSH

View Gallery
6 Photos
Aurela Gaçe
Fotot: Artistët i bën bashkë 55 vjetori i Festivalit të Këngës në RTSH
Aurela Gaçe

Rovena Dilo
Fotot: Artistët i bën bashkë 55 vjetori i Festivalit të Këngës në RTSH
Rovena Dilo

Kejsi Tola
Fotot: Artistët i bën bashkë 55 vjetori i Festivalit të Këngës në RTSH
Kejsi Tola

Era Rusi
Fotot: Artistët i bën bashkë 55 vjetori i Festivalit të Këngës në RTSH
Era Rusi

Rovena Dilo dhe Endri Sina
Fotot: Artistët i bën bashkë 55 vjetori i Festivalit të Këngës në RTSH
Rovena Dilo dhe Endri Sina

Marsela Çibukaj dhe Era Rusi
Fotot: Artistët i bën bashkë 55 vjetori i Festivalit të Këngës në RTSH
Marsela Çibukaj dhe Era Rusi

Siç jua kemi bërë me dije edhe më herët, ditën e djeshmë është zhvilluar konferenca për shtyp që prezantoi risitë e edicionit të 55-të të Festivalit të Këngës në RTSH. Ky moment bëri bashkë artistët të cilët u mblodhën për të kujtuar këtë jubile të Festivalit të Këngës. Nuk munguan emrat më në zë të muzikës si Aurela Gaçe, Rovena Dilo, Redon Makashi, Aleksandër Gjoka, Kristi si dhe emra të rinj ku përmendim këngëtaret Kejsi Tola, Era Rusi, Erga Halilaj, Orgesa Zaimi, Big Basta, Renis Gjoka, Marsela Çibukaj e shumë të tjerë. BORDO sjell te ju disa nga personazhet dhe se si janë dukur ata mbrëmë.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.