Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni

View Gallery
15 Photos
Bulgari
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Bulgari

Cartier
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Cartier

Rolex
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Rolex

Chanel jewelry
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Chanel jewelry

Louis Vuitton
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Louis Vuitton

Dior
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Dior

Gucci
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Gucci

Maurice Lacroix
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Maurice Lacroix

Calvin Klein
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Calvin Klein

HoopsWatch
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
HoopsWatch

Michael Kors
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Michael Kors

Casio
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Casio

Tory Burch
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Tory Burch

Liu Jo
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Liu Jo

Ottaviani
Të vogla dhe brilante: 15 orët që ju bëjnë të ëndërroni
Ottaviani

Të vogla, por jo shumë. Me flori të bardhë, të verdhë ose të kuqërremtë. Janë orët brilante me të cilat dukeni gjithmonë të mrekullueshme. Kemi zgjedhur 15 modelet më të bukura në qarkullim.  Për ata që duan të bëjnë përpara, janë një ide gjeniale edhe për një dhuratë ( apo dhuratë vetes) Krishtlindjeje.

 

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.