Bëni kujdes, Luana Vjollca është “armatosur”

View Gallery
4 Photos
Bëni kujdes, Luana Vjollca është “armatosur”

Bëni kujdes, Luana Vjollca është “armatosur”

Bëni kujdes, Luana Vjollca është “armatosur”

Bëni kujdes, Luana Vjollca është “armatosur”

Duket më energjike se kurrë, e veshur e gjitha në të bardha në sinkron me ambientin sportiv, Luana Vjollca shfaqet si një lidere e vërtetë. Një filmim i shkurtër dedikuar një prej rubrikave më të suskesshme të së dielës në Top Channel, “Pa limit”.

luana4Si gjithmonë ajo jep startin, por kësaj radhe me një armë,  sigurisht që jo të vërtetë dhe të gjithë s’mund të bëjnë tjetër veç të vrapojnë drejt realizimit të një sezoni të suksesshëm për këtë rubrikë. Për pak çaste të krijohet përshtypja se je duke parë publicitet të dekadave të kaluara në tv amerikane,falë ritmit dhe dinamizmit të Luanës por edhe aktorëve të “Pa limit” .

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.