Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

View Gallery
8 Photos
Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

Bukuroshet e skenës shqiptare së bashku, vite më parë dhe ndryshe

 

Janë cilësuar si ndër femrat më tërheqëse të skenës shqiptare, të tilla ndoshta i bëjnë edhe performancat e tyre provokuese, por sot ajo që s’mund të mohohet është se gjatë këtyre viteve kanë ndryshuar shumë. Pamja e tyre dhe fiziku sot duken më të kuruar, dhe teksa shikon këtë foto të vjetër të lindin edhe shumë pikëpyetje mbi atë që ka ndikuar në këtë përmirësim të dukshëm. I gjejmë në këtë foto së bashku Çiljetën, Ingridin, Samantën dhe Zajminën  dhe duken të afërta me njëra-tjetrën, kush e di nëse ende i ruajnë të njëjtat raporte. Ajo që mund të thuhet me siguri është se ato kanë ditur ta menaxhojnë mirë famën e tyre, duke mos e zbehur as në ditët e sotme. Nuk mund të mohohet se rëndësia që i kanë dhënë dukjes së tyre ka luajtur rol të rëndësishëm, dhe duke parë këtë foto bindesh se koha ka ndikuar për mirë. Ndoshta jo vetëm koha…

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.