Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

View Gallery
14 Photos
Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Fejesa sekrete e Cristiano Ronaldos, ja kush ia ka rrëmbyer zemrën

Ajo është shpallur Miss Spanja dhe natyrisht që nuk mund të mos tërhiqte vëmendjen e Cristiano Ronaldos, një “ujk” femrash. Mediat spanjolle raportojnë së fundmi se Ronaldo është lidhur me të, madje janë në prag fejese. Duke parë fotot e saj në rrjetet sociale, mund të themi që Ronaldo ka goditur në shenjë. Pas ndarjes nga Irina Shayk, Ronaldo nuk ka dalë në publik me asnjë femër tjetër.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.