Klea Huta me të kuqe, por “kopjon” Lori Hoxhën

View Gallery
7 Photos
Klea Huta me të kuqe, por “kopjon” Lori Hoxhën

Klea Huta me të kuqe, por “kopjon” Lori Hoxhën

Klea Huta me të kuqe, por “kopjon” Lori Hoxhën

Klea Huta me të kuqe, por “kopjon” Lori Hoxhën

Klea Huta me të kuqe, por “kopjon” Lori Hoxhën

Klea Huta me të kuqe, por “kopjon” Lori Hoxhën

Klea Huta me të kuqe, por “kopjon” Lori Hoxhën

Aktrim, prezantim edhe këngë, po i shijon të gjitha nga pak Klea Huta. Ka marrë pjesë së fundmi, në edicionin e këtij viti të Këngës Magjike , në një bashkëpunim me Alar Band me këngën “Amla”. E lirshme në skenë, e gjitha e veshur në të kuqe Klea nuk ka kaluar pa vëmendje. Me një dekolte të mbyllur dhe e kuqe veshja e saj, por përsëri vihet re ndjeshëm ngjashmëria me veshjen e Lori Hoxhës gjatë ndarjes së çmimeve të eventit “Top Awards”. U dëgjua të flitet për veshjen e Lorit atë kohë, me të cilën ajo dukej joshëse dhe e denjë për tapetin e kuq. Këndshëm duket edhe Klea, por cilës nga bukuroshet i ka më shumë hije një veshje e tillë ua lëmë juve ne dorë të jepni verdiktin e fundit.

lori89lori1

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.