Binjakët “sekretë” të yjeve

View Gallery
7 Photos
alanis-morissette-dhe-vellai-wade-imre
Binjakët “sekretë” të yjeve
alanis-morissette-dhe-vellai-wade-imre

ashton-cutcher-dhe-vellai-michael
Binjakët “sekretë” të yjeve
ashton-cutcher-dhe-vellai-michael

giovanni-ribisi-dhe-motra-marissa
Binjakët “sekretë” të yjeve
giovanni-ribisi-dhe-motra-marissa

gisele-bundchen-dhe-motra-patricia
Binjakët “sekretë” të yjeve
gisele-bundchen-dhe-motra-patricia

kiefer-sutherland-dhe-motra-rachel
Binjakët “sekretë” të yjeve
kiefer-sutherland-dhe-motra-rachel

scarlett-johansson-dhe-vellai-hunter
Binjakët “sekretë” të yjeve
scarlett-johansson-dhe-vellai-hunter

shawn-ashmore-dhe-vellai-i-tij-aaron
Binjakët “sekretë” të yjeve
shawn-ashmore-dhe-vellai-i-tij-aaron

I kemi parë në shumë filma dhe janë bërë si “të shtëpisë”. Por këta aktorë në fakt, pavarësisht se shumë nuk e dinë, kanë nga një binjak. Por çuditërisht pavarësisht se ata kanë binjakë, nuk ngjajnë aspak me njëri-tjetrin dhe rrallë i ka bashkuar profesioni. Në galerinë e fotove ju sjellim disa prej aktorëve dhe binjakëve të tyre. Scarlett Johansson është një prej tyre, e cila ka lindur tre minuta përpara vëllait të saj.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.