Coca-Cola Bottling Shqipëria inauguron “këndin e lojrave Coca-Cola”

Tani pranë Maternitetit të ri ka një kënd më shumë për të luajtur,  “këndi i lojrave Coca-Cola”, i inauguruar nga Coca-Cola Bottling Shqipëria në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës. Ka qenë thjesht një vend i braktisur dhe i shkatërruar, ndërsa sot është një mundësi argëtimi për adoleshentët dhe të rinjtë, e gjitha kjo falë angazhimit të kompanisë Coca-Cola Bottling Shqipëria, që vendosi të mbështesë Bashkinë e Tiranës në rinovimin e këtij vendi gjatë prillit të këtij viti.

Është shprehur entuziast edhe presidenti i CCBS-ës, zoti Luca Busi: “Jemi krenarë që kontribuojmë në zhvillimin e kësaj zone publike, në një projekt që nxjerr në pah se si një hapësirë e komunitetit mund të shndërrohet në një vend miqësor, ku njerëzit jetojnë dhe takohen çdo ditë”. Presidenti i kompanisë CCBS, tha se është i i hapur për bashkëpunime të tjera që do të ndikojnë në përmirësimin e zonës.

“Këndi i lojërave Coca-Cola”  është një nismë madhështore e kompanisë CCBS që do të lërë gjurmë në të ardhmen e saj, drejtuesit e kompanisë premtojnë se ata do të vazhdojnë të mbështesin komunitetin në zhvillimin e tyre.  “Këndi i lojrave Coca-Cola”, është një zgjedhje e mirë për t’u zbavitur. Tani u jepet mundësia për të luajtur në një fushë basketbolli bashkëkohore, ndërsa për të rinjtë dhe adoleshentët ka lojëra dhe forma të tjera argëtimi dedikuar posaçërisht atyre. Ambienti është i këndshëm dhe relaksues, në të përfshihen tavolinat e piknikut, stolat dhe për ta mbajtur sa më pastër, kosha mbeturinash të ndërtuara me materiale letre të riciklueshme.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *