Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

View Gallery
27 Photos
Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Dukesha e Cambridge dhe vathët prej perlash: Kate Middleton viziton Hollandën

Në Holandë për të vizituar mbretin Williem Alexander. Ky është udhëtimi i saj i parë jashtë vendit vetëm pas martesës me princin William. Dukesha e Cambridge ka vizituar muzeun e Mauritshis, ku ka admiruar disa kryevepra të piktorëve të mëdhenj holandez. Midis këtyre Vermeer dhe vajzën që mban vathë me perla të vitit 600 (një vepër e njohur edhe si Vajza me çamë). Një shkrepje e Kate, pranë pikturës së famshme, ka krijuar një prospektivë shumë joshëse: pasi edhe dukesha mbante, për këtë rast vathë me perla, e diplomuar për histori arti, ajo u ndal gjatë në atë hapësirë në të cilën ishin vendosur pikturat e marra hua nga “British Royal Collection”, midis të cilave Mësimet e muzikës të vetë Vermeer-it.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.