Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

View Gallery
17 Photos
Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Në foto: Dy më të bukurat e viteve ’90 dhe një miqësi për t’u rrëfyer

Naomi Campbell dhe Kate Moss kanë diçka më shumë të përbashkët se sa thjesht të qenit dy supermodelet më të mira të viteve 90. Dyshja e famshme ka ruajtur për dekada të tëra një miqësi të fuqishme. Përpara skuadrës së vajzave të Taylor Swift apo Kendall dhe Gigit, ishin dy supermodelet më të famshme ndoshta të të gjitha kohërave, që vazhdojnë profesionin e tyre ende sot dhe janë ndër më të paguarat. Më sipër ju sjellim disa foto që rrëfejnë pak nga miqësia e tyre ndër vite…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.