Rokadë opinionistësh në “Top Show”, kush ikën dhe kush vjen

View Gallery
5 Photos
Rokadë opinionistësh në “Top Show”, kush ikën dhe kush vjen

Rokadë opinionistësh në “Top Show”, kush ikën dhe kush vjen

Rokadë opinionistësh në “Top Show”, kush ikën dhe kush vjen

Rokadë opinionistësh në “Top Show”, kush ikën dhe kush vjen

Rokadë opinionistësh në “Top Show”, kush ikën dhe kush vjen

Prej disa javësh në ekranin e Top Channel kemi parë Sara Kapon dhe Valer Kolnikaj në rolin e opinionistëve në Top Show-n e Alban Dudushit. Por të dy janë larguar në mënyrë surprizë nga ky emision. Sipas mediave dyshohet se dy opinionistët kanë qenë në provë, të cilën nuk e kanë kaluar dot. Performanca e tyre besohet të mos ketë kënaqur Dudushin dhe drejtuesit e top Channel. Në vend të tyre pritet të jenë Albana Osmani dhe Ervin Kurti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.