Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

View Gallery
55 Photos
Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Si vishen vajzat e presidentit Obama, stili i tyre ndër vite

Sasha dhe Malia, dy vajzat e “Shtëpisë së bardhë” që së shpejti u duhet të transferohen. Kanë kaluar aty 8 vite, dhe kanë qenë sipas rrëfimit të Michelle të mrekullueshme. Është folur gjatë për stilin e Michelle Obama-s, që shkëlqen në daljet e saj. Por ka edhe dy “zonjusha” nga shtëpia më e famshme në Amerikë, stili i të cilave duhet rrëfyer, qoftë edhe nëpërmjet fotove.  Në galerinë e mësipërme hedhim një vështrim stilit të vajzave të president Obamës. Ajo që vihet re është se Sasha dhe Maila sillen si dy vajza të zakonshme. Madje ato kanë punuar gjatë kësaj kohe që Obama ka qenë president edhe punë të thjeshta si kameriere. Michelle dhe Obama duan që vajzat e tyre të qëndrojnë me këmbë në tokë, dhe kështu të jenë të afta për t’u përballur me çdo gjë mund do t’u sjellë e ardhmja…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.