100 mijë dollarë çdo ditë! Zbuloni këngëtaren që fiton këtë shumë

View Gallery
5 Photos
100 mijë dollarë çdo ditë! Zbuloni këngëtaren që fiton këtë shumë

100 mijë dollarë çdo ditë! Zbuloni këngëtaren që fiton këtë shumë

100 mijë dollarë çdo ditë! Zbuloni këngëtaren që fiton këtë shumë

100 mijë dollarë çdo ditë! Zbuloni këngëtaren që fiton këtë shumë

100 mijë dollarë çdo ditë! Zbuloni këngëtaren që fiton këtë shumë

Ajo është ndër këngëtaret më të mira në botë, për të mos thënë më e mira e momentit. Hiti i saj “Hello” arriti një sukses të jashtëzakonshëm duke i sjellë edhe fitime marramendëse. Bëhet fjalë për Adele, këngëtaren britanike që me zërin e saj ka pushtuar botën. Britanikja ka arkëtuar më shumë se 30 milionë paund vitin e kaluar, me një mesatare ditore prej 84 mijë paund, që janë më shumë se 100 mijë dollarë në ditë. Paratë e arkëtuara vijnë kryesisht nga albumi i saj “25” që ka shitur mbi 3 milionë kopje vetëm në javëne parë të publikimit. Kompania e Adele “Melted Stone Limited”, ka arkëtuar vitin e kaluar 30,7 mln paund dhe në 5 vitet e fundit më shumë se 103 milionë paund. Bravo Adele!No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.