5 modele shalli për të shijuar vjeshtën

View Gallery
5 Photos
Shalli i regbisë
5 modele shalli për të shijuar vjeshtën
Shalli i regbisë

Shalli me kuadrata
5 modele shalli për të shijuar vjeshtën
Shalli me kuadrata

Shalli XL
5 modele shalli për të shijuar vjeshtën
Shalli XL

Shalli me lule
5 modele shalli për të shijuar vjeshtën
Shalli me lule

Bandana
5 modele shalli për të shijuar vjeshtën
Bandana

Shalli i regbisë

Për gjithë ata që janë sportiv në shpirt keni shallin me vija, që të kujton regbinë anglo-saksone, më sakt thelbin e sprotit shik. Mund të zgjidhni këtë version “adoleshent” të shallit që me siguri do ta preferoni më shumë se sa ai i futbollit.

Shalli me kuadrata

Shalli me kuadrata është një klasik i vërtetë. Përveç shallrave njëngjyrësh, nuk ka gjë më të thjeshtë dhe më efikase njëkohësisht.

Shalli XL

I ngrohtë, i butë dhe mbështjellës, ky lloj shalli prej kashmiri dhe mëndafshi të kujton kravatat e klasikëve të shekullit të XIX por shumë më shumë praktike për t’u mbajtur dhe më të ngrohta.

Shalli me lule

Për romantikun që fle brenda jush, tregojeni këtë me lulet.

Bandana

Ideale për t’u dukur si një grabitës bankash, bandana ka edhe funksione të tjera që nuk mund të neglizhohen, atë që të mban ngrohtë duke qëndruar e lidhur mirë rreth qafës suaj.

Bonus:

Meshkujt që mbajnë një shall komunikojnë më shumë ngrohtësi se sa një me kravatë. Kijeni gjithnjë parasysh këtë.

Ja dhe dy mënyrat më të mira se si një mashkull duhet të lidhë një shall që mund t’i shikoni në skicën më poshtë:

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.