Pas problemeve me drogën, Robbie Williams zbulon se vuan nga një sëmundje

View Gallery
5 Photos
Pas problemeve me drogën, Robbie Williams zbulon se vuan nga një sëmundje

Pas problemeve me drogën, Robbie Williams zbulon se vuan nga një sëmundje

Pas problemeve me drogën, Robbie Williams zbulon se vuan nga një sëmundje

Pas problemeve me drogën, Robbie Williams zbulon se vuan nga një sëmundje

Pas problemeve me drogën, Robbie Williams zbulon se vuan nga një sëmundje

Ai është një ndër këngëtarët më të pëlqyer në botë dhe prej dy dekadash është ndër emrat më të folur në botën e shoubizit. Por si çdo këngëtar që është në qendër të vëmendjes, edhe ai ka pasur problemet e veta. Robbie Williams ka qenë i varur prej drogës për një kohë të gjatë por tani thotë se e ka kaluar këtë fazë duke mbyllur një ndër kapitujt më negativë në jetën e tij. Gjithsesi këngëtari ka deklaruar se vuan nga një tjetër problem, këtë radhë i natyrës fizike. Williams ka thënë se vuan nga artriti. Këngëtari thotë se kjo sëmundje e pengon të bëjë lëvizje të caktuara. “Vuaj nga artriti. Unë nuk mund të bëj lëvizje të caktuara, të bashkoj këmbët apo të bëj lëvizje që më parë i bëja shumë kollaj. Jam duke luftuar që ta fitoj edhe këtë betejë”, ka thënë këngëtari.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.