Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë

View Gallery
18 Photos
cate-blanchett-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
cate-blanchett-2006

cate-blanchett-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
cate-blanchett-2016

ewan-mcgregor-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
ewan-mcgregor-2006

ewan-mcgregor-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
ewan-mcgregor-2016

gwyneth-paltrow-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
gwyneth-paltrow-2006

gwyneth-paltrow-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
gwyneth-paltrow-2016

jennifer-aniston-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
jennifer-aniston-2006

jennifer-aniston-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
jennifer-aniston-2016

jennifer-lopez-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
jennifer-lopez-2006

jennifer-lopez-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
jennifer-lopez-2016

leonardo-dicaprio-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
leonardo-dicaprio-2006

leonardo-dicaprio-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
leonardo-dicaprio-2016

robert-downey-jr-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
robert-downey-jr-2006

robert-downey-jr-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
robert-downey-jr-2016

sandra-bullock-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
sandra-bullock-2006

sandra-bullock-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
sandra-bullock-2016

will-smith-2006
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
will-smith-2006

will-smith-2016
Yjet që ndalën kohën! Këto foto do t’iu befasojnë
will-smith-2016

Para, luks, trajner personal dhe çdo gjë që u nevojitet. Këto mund të jenë shumë arsye për të justifikuar rininë e tyre të përhershme. Por yjet e mëposhtme duket se kanë ndalur kohën në vend. Fotot e mëposhtme tregojnë aktorët më në zë të Hollivudit si duken sot dhe si janë dukur 10 vjet më parë. Duket se fotot janë kryer në të njëjtën kohë dhe jo me 10 vjet diferencë, siç ka ndodhur në fakt. Mes tyre natyrisht që nuk mund të mungonte Jennifer Lopez apo Leo DiCaprio. Ja cilët janë yjet me “rini të përjetshme” në botën e Hollivudit.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.