Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

View Gallery
30 Photos
Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

Cili është fustani i nusërisë perfekt për dimër?

30 fustane nusërie me mëngë të gjata, nga Pronovias tek Jenny Packham dhe 5 ikona të së shkuarës tek të cilat mund të frymëzoheni

Si mund të visheni me të bardha kur dasmën e keni caktuar në dimër? Për nuset e ardhshme të cilat kanë zgjedhur të bëjnë cermoninë e dasmës së tyre në muajt e dimrit ju sjellim një seleksionim profesional të 30 fustaneve të nusërisë me mëngë të gjata, më të bukurit që kemi vënë re nga sfilatat e fundit të modës në New York, Londër, Milano dhe Barcelonë. Nga fustani në stilin e viteve 20 i Jenny Packha, i mbuluar me perlina, e deri tek modelet e Oskar De la Renta dhe Lela Rose, deri në stilimet mbretërore të Enzo Miccio me copën “mikado” ngjyrë të fidilsht.

Po ju cilin model preferoni? Për të zbuluar më shumë shfletoni galerinë tonë më 30 veshje nusërie me mëngë të gjata të pasarelave nga “Bride Collection 2017 ” dhe frymëzohuni nga 5 ikonat e stilit të së kaluarës, që kanë bërë zgjedhje që bien në sy edhe pse të mbuluara më shumë se zakonisht, nga Grace Kelly deri tek Bianca Jagger.

1. Wallis Simpson, 1937

 

2. Elizabeth Taylor, 1950

 

3. Grace Kelly, 1956

 

4. Priscilla Beaulieu, 1967

 

5. Bianca Jagger, 1971

 
                                                                                                               
                                                                                                                      Përshtati: Anila Dedaj
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.