Fustanet më të çara të yjeve

View Gallery
23 Photos
Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Fustanet më të çara të yjeve

Me topuzin e saj të argjendtë, Nicole Kidman, përpiqet të buzëqeshën ndërkohë që me duar përpiqet të rregullojnë fustanin në këmbët e saj të gjata të bardha si qumështi. Aktorja australiane ngeci në lojën e fustanit super të çarë, një model prej kadifeje e zbukuruar me motive orientale dhe e firmosur Armani Privé. Një incident që tërhoqi gjithë dritën më 12 tetor 2016, gjatë BFI London Film Festival, ku ajo kishte ardhur të prezantonte filmin e saj të fundit, “Lion”.

Por në tapetin e kuq fustani shumë i çarë ka pasur gjithnjë dhuntinë që të tërheqë vëmendjen. Para Nicole Kidman, ishte Bella Hadid, në një ceremoni flakëruese me një fustan të firmosur Alexandre Vauthier që ndezi atmosferën e Festivalit të Kanës majin e kaluar. Ajo nuk arriti dot të pengonte palën prej mëndafshti të kuqe karmen që të fluturonte nën flladin e lehtë dhe të tregonte më shumë se sa duhej.

Por më e reja e motrave modele Hadid nuk ka pasur pakujdesinë e Jennifer Lopez me fustan Anthony Vaccarello apo të Angelina Jolie me Atelier Versace. Këto të fundit janë munduar që të gjithë të kuptojnë se sa i çarë ishte fustani i tyre i mbrëmjes duke treguar krejtësisht njërën këmbë. Një shfaqje disi e papërshtatshme që tregon hapur dëshirën e tyre për të tërhequr vëmendjen por duke rrezikuar që të duken qesharake.

Nëse doni të provoni ashtu si yjet të luani me fustanin e rrezikshëm shumë të çarë, atëherë duhet të tregoheni pak të kujdeshme, ashtu si Nicole Kidman, që të mos tregoni kurrë më shumë seç duhet, madje edhe duke e mbledhur fustanin nëse është e nevojshme… dhe duke haruar dekoltenë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.