Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

View Gallery
15 Photos
Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Robin Wright

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Kerry Washington

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Jessica Pare

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Blake Lively dhe Leightoon Meester

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Sarah Jessica Parker

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Calista Flockhart

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Jennifer Aniston

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Tori Spelling

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave
Karyn Parsons

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Tiffani -Amber Thiessen

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Lisa Michelle Bonet

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Joan Collins

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Mary Tyler Moore

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Tina Louise

Serialet televizivë: 15 gratë më me stil të të gjitha kohërave

Jeni më shumë Olivia apo Sookie? Përgjigjen mund ta gjeni duke rikujtuar nëpërmjet galerisë së mësipërme 15 gratë më me stil në historinë e serialeve televizive. Protagonistet në fakt kanë bërë historinë e stilit nëpërmjet ekranit të vogël, duke nisur nga da Joan Collins-Alexis Colby e serialit “Dynasty” deri tek  Robin Wright-Claire Underwood i “ House of Cards”, dhe nuk mund të mos përmendet natyrisht edhe Sarah Jessica Parker-Carrie Bradshaw e “Sex and the City” apo Blake Lively dhe Leighton Meester në rolet e personazheve Serena van der Woodsen dhe Blair Waldorf  në “Gossip Girl”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.