VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

View Gallery
39 Photos
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Angela Martini
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Angela Martini

Kate Moss & Naomi Campbell
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Kate Moss & Naomi Campbell

Rita Ora
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rita Ora

Rita Ora
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rita Ora

Olta Gixhari
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Olta Gixhari

Olta Gixhari
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Olta Gixhari

Ilda Bejleri
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Ilda Bejleri

Irena Kita
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Irena Kita

Inis Gjoni
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Inis Gjoni

Ilda Bejleri
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Ilda Bejleri

Bleona Qereti
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Bleona Qereti

Luana Vjollca
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Luana Vjollca

Bleona Qereti
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Bleona Qereti

Aurela Hoxha
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Aurela Hoxha

Armina Mevlani
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Armina Mevlani

Armina Mevlani
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Armina Mevlani

VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rihanna
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rihanna

Rihanna
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rihanna

Kendall Jenner
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Kendall Jenner

Selena Gomez
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Selena Gomez

Rihanna
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rihanna

Rihanna
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rihanna

Selena Gomez
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Selena Gomez

Anne Hathaway
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Anne Hathaway

Karlie Kloss
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Karlie Kloss

Elle Fanning
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Elle Fanning

Hanneli Mustaparta
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Hanneli Mustaparta

Candice Swanepoel
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Candice Swanepoel

Kate Moss
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Kate Moss

Rooney Mara
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rooney Mara

Rihanna
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rihanna

Armina Mevlani
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Armina Mevlani

Armina Mevlani
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Armina Mevlani

Armina Mevlani
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Armina Mevlani

Armina Mevlani
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit
Armina Mevlani

Rita Ora
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Rita Ora

Lori Hoxha
VIP-at sensual me fustanet “e natës”, përtej dhomës së gjumit

Lori Hoxha

Rrëshket mbi trup duke përkedhelur në mënyrë delikate format. Është i butë, i brishtë si një pendë, lehtësisht joshës por asnjëherë vulgar tek një femër elegante. Është pikërisht fustani i “gjumit”. I dëshiruar nga të gjitha gratë për aftësinë e tij për të dhuruar pamjen e një dive, gjithmonë duke mbetur të thjeshta dhe të rafinuara, ky model i ka rrënjët në vitet nëntëdhjetë.

Suksesi i këtij fustani ende sot i takon Kate Moss kur ishte në moshë fare të re, modelja ikonë e stilit “grunge” e veshi në vitin 1993 në një party të organizuar nga një agjenci mode në një mënyrë shumë të guximshme…Fustani i “gjumit” ishte transparent disi me rrudha dhe supermodelja i mbante flokët e mbledhur dhe ngjasonin si të pakrehur.

Në versionin e shkurtër fustani “i gjumit”, me një bluzë kashmiri dhe një pallto mund të vishet me qetësi në zyrë. Mjafton të zëvendësosh bluzën me një xhaketë elegante për të kaluar pastaj nga tavolina e punës në një aperitiv romantik.

Rita Ora

Në versionin i gjatë, është perfekt për festat mondane, mbrëmjet në Opera ( duke mos qenë një model shumë i rëndë është absolutisht i pranuar në teatër) në martesë  si fustan mbrëmjeje dhe deri në ballot e mëdha. Do të mbetet gjithmonë i rafinuar, veçanërisht me aksesorët e duhur, pa u rënduar apo pa qenë në stilin barok.

Anne Hathaway

Edhe në Shqipëri moda e fustanit “të gjumit”  nuk ka kaluar pa u ndier. Në galerinë e mësipërme mund të shikoni disa nga bukuroshet e ekranit që e kanë veshur një të tillë, dhe që sigurisht nuk kanë kaluar pa tërhequr vëmendje… Se cila e mban me më shumë elegancë një fustan të tillë u’a lëmë juve në dorë të vendosni, edhe pse jo mund të frymëzoheni që në eventin e radhës të lini shenjë…

                                                                                                                  Anila Dedaj

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.