Duart në Instagram, si J.Lo, Ledina Çelo dhe Kylie Jenner

Gjej një detaj dhe trego duart. Mbi një çantë, në timon apo afër fytyrës suaj, zgjidhni një mënyrë për të ekspozuar manikyrin e ri ose unazat tuaja të preferuara.

Kylie Jenner
Kylie Jenner

Ky është një trend që na vjen nga personazhet e njohur. Fotografitë e tyre në Instagram janë bërë frymëzim për mënyrën se si të zbukurojnë thonjtë apo gishtërinjtë çdo vajzë që i ka parë.

Ledina Çelo
Ledina Çelo

Edhe pse e konsideruar si pjesë e vanitetit të VIP-ave, të gjithë, të famshëm dhe jo, e kanë një foto të tillë në Instagram apo Facebook.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Bella Thorne
Bella Thorne

Të shumtë janë personazhet që e kanë përqafuar këtë trend: Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Ledina Çelo e shumë të tjerë.

Kim Kardashian
Kim Kardashian
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.