Madonna shokon fansat: Seks oral në këmbim të…

Madonna ka shokuar fansat e saj me një deklaratë që ka bërë në një koncert. Deklarata e saj ka qenë në kufirin e skandalozes teksa bënte thirrje që njerëzit të votojnë Hillary Clinton. Këngëtarja ishte duke performuar në Madison Square Garden kur tha se do të ofronte seks oral për këdo që voton zonjën Clinton.  “Nëse votoni për Hillary Clinton, do iu bëj seks oral”, tha Madonna para turmës. “Dhe jam e mirë në këtë, si një vajzë e virgjër”shtoi ajo.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.