Emina Çunmulaj nuk duron dot më: Më kanë lodhur këta të dy!

View Gallery
6 Photos
Emina Çunmulaj nuk duron dot më: Më kanë lodhur këta të dy!

Emina Çunmulaj nuk duron dot më: Më kanë lodhur këta të dy!

Emina Çunmulaj nuk duron dot më: Më kanë lodhur këta të dy!

Emina Çunmulaj nuk duron dot më: Më kanë lodhur këta të dy!

Emina Çunmulaj nuk duron dot më: Më kanë lodhur këta të dy!

Emina Çunmulaj nuk duron dot më: Më kanë lodhur këta të dy!

Emina Çunmulaj duket se është mërzitur me fushatën e gjatë dhe debatin presidencial në SHBA. Ajo ka shprehur mërzinë e saj në rrjetet sociale duke postuar foto nga debati me një diçiturë. “Më kanë lodhur këta të dy”, shkruan modelja e njohur shqiptare. “Më kanë lodhur këtë atë dy. Deri këtu kemi përfunduar, që të kemi për kandidat për president këta të dy. Nuk kemi një opsion tjetër?”,- thotë modelja në një video që ka publikuar në Instagram. Emina Cunmulaj prej kohësh është shpërngulur në Shtetet e Bashkuara,ku jeton me bashkëshortin dhe vajzën e saj të vogël.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.