10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni

View Gallery
11 Photos
fust1
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust1

fust2
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust2

fust3
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust3

fust4
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust4

fust5
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust5

fust6
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust6

fust7
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust7

fust8
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust8

fust9
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust9

fust10
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust10

fust11
10 veshje perfekte për në dasmat e këtij sezoni
fust11

Pak rregulla mbeten kur bëhet fjalë për t’u veshur për dasmë.. Nuk janë vetëm nuset ato që shqetësohen për veshjet gjatë ceremonisë së martesës. Të ftuarat, sapo marrin ftesën në dorë gjëja e parë që do të mendojnë është me siguri veshja. Në periudhën vjeshtë-dimër çështja bëhet disi më e vështirë por mos u shqetësoni, disa nga ekspertët më të mirë të modës ju japin disa sugjerime. Në galerinë e mësipërme mund të frymëzoheni dhe të përgatiteni sigurisht që të jeni e veshura më e bukur në ceremoninë e ardhshme martesore…

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.