Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

View Gallery
34 Photos
Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sa vjeç mbush sot Kim Kardashian dhe si ka ndryshuar ndër vite

Sot mbretëresha e selfie-ve provokuese Kim Kardashian mbush 36 –vejeçe. Ajo nisi të bëhet e famshme qysh në moshë shumë të re me emisionin  “Keeping Up ëith the Kardashians”. Ndërsa sot Kim është bërë pjesë e botës së modës, kopertinave dhe televizionit, ndërsa në rrjetet sociale ajo është padyshim numri një.

Postet që ajo publikon në Instagram arrijnë normalisht 2 milionë pëlqime ( në Instagram e ndjekin mbi 85,3 milionë njerëz). Natyrisht që fotot e saj kanë në fokus evidentimin e formave fizike, prej së cilave dhe një menaxhimi të mirë të publicitetit gëzon edhe popullaritetin që ka sot. E martuar me reperin Kanye Ëest, me të cilin ka edhe dy fëmijë.

Disa kuriozitete? Para së gjithash Kim është e gjatë 1,59 m jo më kot e shikojmë të veshur gjithmonë me taka të larta. Pastaj për t’u shfaqur me siluetën e saj mitike ajo përdor korsetë “Premadonna”, një markë e famshme nga Miami: fizikë i modeluar dhe selfie perfekte (me koston që i duhet të vuajë pak).

Edhe fundshpina e saj XXL më sa duket nuk është krejtësisht natyrale: thuhet se Kim ka bërë ndërhyrje kirurgjikale (Liposuction) për të pasur këto forma që e kanë bërë të famshme. Pastaj natyrisht që edhe palestra ka bërë punën e saj.

Buzët e saj janë të evidentuara në mënyrë perfekte falë  një contouring-u perfekt. Falë një makijazhi profesional fytyra e saj duket e hollë dhe në formë vezore.

Në galerinë e mësipërme mund të shikoni edhe se si ka evoluar bukuria Kim ndër vite. Ndërkohë që edhe pse ndjekësit e saj të shumtë presin një foto në Instagramin e saj, ende nuk ka asgjë… Ngjarja e pakëndshme që i ndodhi dy javë më parë i ka bërë rrjetet e saj sociale “të heshtura”, ndoshta sot me rastin e datëlindjes diçka mund të ndryshojë . Dita ende s’ka mbaruar…No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.