Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

View Gallery
8 Photos
Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

Ja ku po e kalojnë muajin e mjaltit Princ Leka dhe Elia

Dasma e tyre pushtoi mediat botërore dhe pati një jehonë të madhe, por tashmë çifti Leka dhe Elia Zogu janë duke shijuar muajin e tyre të mjaltit. Çifti ndodhet në Palma de Majorka. Ata kanë publikuar disa foto ku shihet teksa vizitojnë vende të ndryshme të qytetit turistik spanjoll. Jehonë vizitës së tyre u ka kushtuar edhe media lokale që shkruan se “çifti mbretëror shqiptar ndodhet për muajin e mjaltit në Majorka”.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.