Përkëdhelet Armina Mevlani, ja surpriza që i ka shkuar

View Gallery
4 Photos
Përkëdhelet Armina Mevlani, ja surpriza që i ka shkuar

Përkëdhelet Armina Mevlani, ja surpriza që i ka shkuar

Përkëdhelet Armina Mevlani, ja surpriza që i ka shkuar

Përkëdhelet Armina Mevlani, ja surpriza që i ka shkuar

Duket se Armina Mevlani dhe partneri i saj Shkëlzen Berisha janë më të lumtur se kurrë dhe nuk ngurrojnë t’ia shprehin dashurinë njëri-tjetrit me gjithfarë gjestesh. Mbrëmjen e djeshme Armina ka postuar fotot e një tufe me trëndafila në formë zemre, që sigurisht ia ka dërguar Shkëlzeni. “Surpriza ime”, shkruan Armina krah fotos. Çfarë feston vallë çifti?No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.