35 foto historike të Alain Delon

View Gallery
35 Photos
35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon
Alain Delon

French ascor Alain Delon wearing a white scarf, circa 1965. (Photo by Silver Screen Collection/Getty Images)

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon

35 foto historike të Alain Delon
Once A Thief

Orig6 439

Si në një nga filmat e mrekullueshëm të Truffaut, Alain Delon braktis shkollën në moshë shumë të re, dhe në adoleshencë ai është një nxënës për t’u bërë kasap, më vonë hyn në marinë dhe përfundon në Indokinë, ku kalon thuajse një vit në burg për sjellje të pahijshme dhe të papranueshme. Pra, me pak fjalë e mbush kurrikulumin në perfeksion për t’u bërë i ashtuquajturi “bad boy” evropian dhe të hyjë në historinë e kinemasë dhe të mbetet ende deri më sot, madje shumë shpejt ai feston 81-vjetorin e tij, më 8 nëntor. Përse Alain Delon ka mbetur një nga meshkujt më të bukur të kinemasë botërore? Për atë shikim të kthjellët kur të gjithë ishin të hutuar. Është në fakt pak i besueshëm në filmin “Klan i Siçilianëve”, edhe për fizikun e tij, por do të jetë pikërisht filmi “Pishina” që do ta dorëzojë atë në historinë e kinemasë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.