Aktorja italiane “sfidon” Madonnën: Seks oral çdo italiani që…

View Gallery
7 Photos
Aktorja italiane “sfidon” Madonnën: Seks oral çdo italiani që…

Aktorja italiane “sfidon” Madonnën: Seks oral çdo italiani që…

Aktorja italiane “sfidon” Madonnën: Seks oral çdo italiani që…

Aktorja italiane “sfidon” Madonnën: Seks oral çdo italiani që…

Aktorja italiane “sfidon” Madonnën: Seks oral çdo italiani që…

Aktorja italiane “sfidon” Madonnën: Seks oral çdo italiani që…

Aktorja italiane “sfidon” Madonnën: Seks oral çdo italiani që…

Në 4 dhjetor italianët do të thirren në një referendum, por aktorja Paola Saulino u ka bërë një ofertë atyre që do të votojnë kundër. “Seks oral për çdo italian që voton kundër referendumit”, ka thënë aktorja 25-vjeçare që jeton në SHBA. E pyetur përse është kundër, ajo thotë se nuk ia ka idenë. “Nuk e di përse bëhet referendumi dhe nuk më intereson. Por duke qenë se i intereson politikës atëherë jam kundër”, thotë ajo. Shpresojmë që të mos votojnë shumë kundër referendumit, pasi 25-vjeçarja do të ketë vërtet shumë punë…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.