Foto e rrallë e Çiljetës kur ishte “dërrasë” dhe me flokë të shkurtra

View Gallery
4 Photos
Foto e rrallë e Çiljetës kur ishte “dërrasë” dhe me flokë të shkurtra

Foto e rrallë e Çiljetës kur ishte “dërrasë” dhe me flokë të shkurtra

Foto e rrallë e Çiljetës kur ishte “dërrasë” dhe me flokë të shkurtra

Foto e rrallë e Çiljetës kur ishte “dërrasë” dhe me flokë të shkurtra

Çiljeta Xhilaga është një ndër këngëtaret e mira të muzikës shqiptare por natyrisht që ajo u bë e famshme më shumë për shkak të gjoksit të madh. Por pas disa vitesh ajo më në fund vendosi të zvogëlonte pak muaj më parë pasi i shkaktonte probleme. Por në mediat rozë ka nisur të qarkullojë një foto e Çiljetës kur ishte vajzë e re dhe kishte një gjoks shumë të vogël, të paktën krahasuar me atë çka jemi mësuar të shohim. Këngëtarja shihet me flokë të shkurtra teksa po shijon plazhin.



No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.