Mami “hot”: Ingrit Gjoni tërbon fansat me këtë foto

View Gallery
5 Photos
Mami “hot”: Ingrit Gjoni tërbon fansat me këtë foto

Mami “hot”: Ingrit Gjoni tërbon fansat me këtë foto

Mami “hot”: Ingrit Gjoni tërbon fansat me këtë foto

Mami “hot”: Ingrit Gjoni tërbon fansat me këtë foto

Mami “hot”: Ingrit Gjoni tërbon fansat me këtë foto

Ingrit Gjoni duket se është në një formë të shkëlqyer, pavarësisht se vitet ikin për të dhe prej disa kohësh është bërë nënë. Këngëtarja ka postuar një foto në Instagram ku shihet me bikini. Format e saj janë vërtet për t’u lavdëruar!

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.