Në të zeza por tmerrësisht seksi: Shkëlqen këngëtarja shqiptare!

View Gallery
3 Photos
Në të zeza por tmerrësisht seksi: Shkëlqen këngëtarja shqiptare!

Në të zeza por tmerrësisht seksi: Shkëlqen këngëtarja shqiptare!

Në të zeza por tmerrësisht seksi: Shkëlqen këngëtarja shqiptare!

Ajo e ka profesion fotografinë, por njëkohësisht është një modele e shkëlqyer kur del përpara aparatit fotografik. Këngëtarja dhe fotografja Rezarta Shkurta ka realizuar një set fotosh ku duket misterioze dhe sensuale njëkohësisht. Ajo shihet me veshje të errëta duke ekspozuar paksa format e saj dhe duke i dhënë udhë imagjinatës.

Ska komente

Keni një mendim

Adresa juaj e email nuk do të publikohet.